Vaste en mobiele installatietechniek

Stinger

U heeft het vast weleens ervaren. Net een paar kilometer te hard en toch een bekeuring. Met de Stinger in u auto weet u precies waar de controles staan. Wij horen u denken: ”Is dit niet strijd met de geldende regelgeving in Nederland? ”Het antwoord daarop is: nee. Radar detectie aanwezig hebben in uw voertuig is verboden in Nederland. Echter heeft Stinger hiermee rekening gehouden in hun ontwikkeling. Na 2004 heeft Stinger een boardcomputer ontwikkeld. Met technieken die aangepast kunnen worden naar elke wetgeving in Europese landen. In bijvoorbeeld Duitsland en België geldt andere wetgeving dan in Nederland. Voor Nederland bevat de Stinger bijvoorbeeld geen Radar Alarmering maar wel Laser Alarmering, SpotList Alarmering en TrajectControle Alarmering.

Missie
Veiligheid staat bij RDL-systems hoog in het vaandel. Daarom werken wij met het merk Stinger. Via Stinger's zeer gebruiksvriendelijke Stinger Desktop programma (voor op Mac en PC) kan alle nieuwe Stinger apparatuur heel eenvoudig worden beheerd en ge-update. De nieuwe Stinger computers bieden u meer dan superieure bescherming tegen snelheidscontroles. Stinger heeft veel aandacht besteed aan het bieden van serieuze veiligheidsfuncties. Stingers zijn in staat om u te waarschuwen voor bijvoorbeeld wegwerkzaamheden en uitgaande scholen wanneer er op die locaties gebruik gemaakt wordt van zogenaamde SafetySignal zenders. En alle met Stinger Laser uitgeruste auto's kunnen elkaar automatisch waarschuwen wanneer er plotseling hard geremd wordt. En wat dacht u van PoliceCheck, een volledig geïntegreerd systeem om te kunnen controleren of een ontvangen snelheidsbekeuring wel correct is. De DSI Computer is door de fiscus geaccepteerd. Rit-registratie systeem dat met de meegeleverde Stinger Desktop software zeer eenvoudig uit te lezen en te bewerken is.

Doelstelling
RDL-systems heeft klantvriendelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij werken met met de systemen van het merk Stinger. Een bedrijf dat zich in het topsegment van ontwikkeling van detectie apparatuur voor voertuigen bevindt. Ze zijn vooruitstrevend en daarom de keus van RDL-systems. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen staat Stinger niet alleen bekend voor detectieapparatuur, maar ook voor een waarschuwende functie bij mogelijk gevaar op de weg. De verkeersveiligheid verhogen is dan ook een van de doelen waar RDL-systems een bijdrage aan wilt leveren. Uiteraard worden de Stinger apparatuur op de door u gewenste tijdstip en locatie ingebouwd.