Vaste en mobiele installatietechniek

DVD systemen

Wanneer u op zoek bent naar een dvd systeem voor in de auto, caravan of uw boot dan bent u bij RDL-systems aan het juiste adres. Wij kunnen uw hoofdsteunen vervangen door DVD hoofdsteunen, kunnen schermen inbouwen in uw bestaande hoofdsteunen of er worden prachtige HD schermen achter uw bestaande originele hoofdsteunen geplaatst. Niet alleen voor in de auto maar ook voor in de boot of caravan, heeft RDL systems de passende oplossing. Zoals DVD systemen of tv schermen welke op schotels of digitenne zijn aan te sluiten.

Missie
RDL-systems is een betrouwbare partner, die door producten en diensten, maar met name klantvriendelijkheid en servicegerichtheid, onderscheidend in de markt staat. Op het gebied van DVD systemen houdt RDL systems zich constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat u in uw auto gebruik kunt maken van de nieuwste technologie.

Visie
De kracht van RDL systems is het bieden van een totaal concept. Zo heeft u de keuze van stof en kleur van uw hoofdsteunen met geïntegreerde dvd schermen en beslist u wanneer en waar het ingebouwd wordt.

Doelstelling
Het doel van RDL systems is om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Waar u ook heen gaaten met welk vervoermiddel met de DVD systemen die RDL systems inbouwt komt u uitgerust op uw bestemming en is uw voertuig voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van DVD systemen.