Vaste en mobiele installatietechniek

Alarminstallatie

Elk jaar worden er veel voertuigen gestolen in Nederland. Doordat moderne voertuigen steeds beter worden beveiligd geldt dat de oudere voertuigen weer zeer in trek zijn bij het dievengilde. Een goed alarm is dus van belang. Autoalarmen zijn er in de klasse 1 t/m 5. Klasse 5 wordt geleverd inclusief een DVS90 Track en Trace systeem van Defa en biedt een optimale beveiliging van uw bolide.

 

Naast het voertuigvolgsysteem moet altijd een basissysteem aanwezig zijn. Het basissysteem is minimaal een SCM goedgekeurde klasse 1 startblokkering. Ook wordt vaak een SCM goedgekeurd alarmsysteem klasse 3 vereist als basissysteem. Indien het af-fabriek aanwezige (klasse 1 of 3) systeem van de auto SCM goedgekeurd is wordt dit systeem vanzelfsprekend gebruikt als basis voor het voertuigvolgsysteem.

Missie
Bij RDL-systems staat klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Het alarmsysteem kan dan ook op het door u gewenste tijdstip en locatie ingebouwd worden. RDL-systems komt naar u toe en bouwt het systeem ter plaatste in. Zodat het u zo min mogelijk tijd en moeite kost.

Doelstelling
RDL-systems biedt een totaal alarmpakket inclusie Track en Trace, zodat uw auto optimaal beveiligd is. Een track en trace systeem biedt niet alleen een totaal pakket voor uw auto. Andere veel gebruikte voordelen worden bijvoorbeeld gebruikt in de autobranche ten behoeve van proefritten. Tevens is het enige effectieve middel voor het beveiligen van boten, sloepen, jachten of buitenboordmotor. Track en Trace biedt oneindige toepassingen voor het beveiligen van bouw machines en landbouw apparatuur zoals tractor, graafmachines, zitmaaier, mestmachine, aggregaten, containers, opleggers enz.