Vaste en mobiele installatietechniek

Laadpalen

RDL-systems levert oplaadpunten voor het opladen van elektrische auto’s.

Daarbij profiteert u van kwalitatief advies, hoogwaardige producten en uitstekende service. RDL-systems werkt uitsluitend samen met fabrikanten welke kwaliteit leveren. Er is altijd een geschikte  lader voor uw elektrische auto beschikbaar. Ook verzorgen wij het aansluiten van het oplaadpunt aan het elektriciteitsnet,  wanneer nodig ook de graafwerkzaamheden en herbestrating.

Missie
RDL-systems is een betrouwbare partner, die door producten en diensten, maar met name klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Door constante kwaliteitsverbeteringen en innovaties wil  RDL-systems op elk niveau werken aan versterking van de totale organisatie. Daarnaast wil RDL-systems vertrouwen en vakmanschap uitstralen en een bedrijf zijn, waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd.

Visie
De kracht van RDL-systems is het bieden van een totaalconcept in dienstverlening rondom accu oplaadpunten voor elektrische auto’s .Van advies tot uitvoering!  Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Ons bedrijf heeft er bewust voor gekozen de totale kosten tot een minimum  te beperken.  Bovendien hebben we door de grote omvang van de projecten scherpe afspraken kunnen maken met fabrikanten. Daardoor kunnen we onze projecten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Doelstelling
RDL-systems wil meewerken aan het verminderen van CO2 uitstoot. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van elektrische auto’s. RDL-systems streeft naar een optimale infrastructuur voor het opladen van elektrische auto’s, zodat deze een succesvol alternatief voor auto’s met verbrandingsmotoren worden.